Looking For Anything Specific?

Parkolásgátló / Motorline Professional 400/600/800 távvezérelhető ... - Kulccsal zárható három pontos masszív, fémből készült parkolásgátló oszlop, fényvisszaverő matricával és 3 db kulccsal.

Parkolásgátló / Motorline Professional 400/600/800 távvezérelhető ... - Kulccsal zárható három pontos masszív, fémből készült parkolásgátló oszlop, fényvisszaverő matricával és 3 db kulccsal.. Nem kell többé aggódnia, hogy mások elfoglalalják sze mélyes parkolóhelyét vagy elállják kocsibejáróját. A működtetéshez szükséges 4 db r20 elem nem tartozéka szettnek! Parkolóőr távirányítós, távvezérelhető, napelemes, akkumulátoros, elektromos parkolásgátló 127 000 ft db: A termék foglalása sms értesítés, ha átvehető. A parkolásgátló használatával megóvhatjuk a parkolókelyet az illetéktelen sofőröktől.

Kulccsal zárható három pontos masszív, fémből készült parkolásgátló oszlop, fényvisszaverő matricával és 3 db kulccsal. Használatát magánparkolókba ajánljuk (közterületi minősítéssel nem rendelkezik). Ezzel az univerzális, lezárható oszloppal gondoskodhat róla, hogy ezek a helyek az ön számára mindig szabadon maradjanak. Ha unja már, hogy nem tud a parkolóhelyére beállni, ezzel a parkolásgátlóval biztos, hogy megoldja a felmerült problémát. Parkolást megakadályozza felnyitva, lecsukva ön kényelmeset keresztülhajthat felette.

Sorompók, parkolásgátlók, parkolóőrök, automata üvegajtók ...
Sorompók, parkolásgátlók, parkolóőrök, automata üvegajtók ... from www.somogyikaputechnika.hu
Parkolóőr távirányítós, távvezérelhető, napelemes, akkumulátoros, elektromos parkolásgátló 127 000 ft db: A motor a talpat és az ívet összekötő acélcsőbe van beépítve. Parkolóőr acél parkolást gátló parkolóhely védő akadály, kulccsal zárható sárga. Fényvisszaverő matrica (1 db) raktáron. Parkolásgátló lakattal, horganyzott, 3 db kulccsal. Parkolásgátló és forgalomterelő oszlopok, amelyek lánccal összekötve teljes lezárást tudnak biztosítani a célterületre Parkolásgátló keret cserélhető cilinderzárral, 2 db kulccsal és fényvisszavető fóliával. Parkolóőr távirányítós, extra széles, távvezérelhető, napelemes, akkumulátoros, elektromos parkolásgátló.

Parkolásgátló, lakattal | extreme digital.

Karos sorompó rendszerek különböző méretű nyílás lezárásához, láncos sorompó, parkolóőrök többféle színben. 490 ft (386 ft + áfa) részletek. Műhelyfelszerelés → parkolásgátló kategóriába tartozó termékek listája a mesterszerszam.hu weboldalon. Lemez talppal és fémcső ívvel rendelkezik. 21.990 ft / darab törzsvásárlóként akár 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Teleszkópos parkolóőr lakattal zárható parkolásgátló lakat. A termék foglalása sms értesítés, ha átvehető. A fizikai sérülések elkerülése érdekében parkoláskor ügyeljünk arra, hogy a gépkocsi kerekeivel ne hajtsuk rá! Parkolásgátló, amely távirányítóval egyszerűen működtethető, így önnek nem foglalják el a parkolóhelyét! Privát parkoló megvédése érdekében a legjobb megoldás. Lehajtható parkolásgátló kengyel, parkolóőr mennyiség. Vastagfalú csőből készül, masszív talplemezzel! A parkolásgátlók között megtalálható az általában közterületen, garázsbejáróknál telepített parkolásgátló és terelő oszlop (poller), vagy a kulccsal illetve lakattal zárható, privát parkolók lezárására készített, magánterületen telepített parkolásgátló szerkezetek.

A parkolásgátló figyelemfelkeltő narancssárga színre van porfestve. Da.so4 vezérlés ami 4 motort tud vezérelni, da.e modul motoronként. A termék foglalása sms értesítés, ha átvehető. A legmasszívabb termék a piacon! Raktárunkban a megrendelt termékek átvétele a koronavírus járvány miatt korlátozottan működik.

Parkolásgátló, lakattal | Extreme Digital
Parkolásgátló, lakattal | Extreme Digital from static9.edstatic.net
Nagyméretű parkolóőr privát parkoló megvédése érdekében a legjobb megoldás. Kézi működtetésű lehajtható parkolásgátló kengyel, 73 cm széles, 40 cm magas parkolásgátló. Parkolásgátló oszlop az autós kiegészítők kategóriában a tiptopotthon webáruházban. Parkolásgátló keret cserélhető cilinderzárral, 2 db kulccsal és fényvisszavető fóliával. Használatát magánparkolókba ajánljuk (közterületi minősítéssel nem rendelkezik). Ha unja már, hogy nem tud a parkolóhelyére beállni, ezzel a parkolásgátlóval biztos, hogy megoldja a felmerült problémát. 21.990 ft / darab törzsvásárlóként akár 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Vastagfalú csőből készül, masszív talplemezzel!

Raktárunkban a megrendelt termékek átvétele a koronavírus járvány miatt korlátozottan működik.

A motor a talpat és az ívet összekötő acélcsőbe van beépítve. A citypark kft ezen üzletága parkolásgátló eszközöket gyárt és forgalmaz akár egyedi kivitelben is. Parkolóőr távirányítós, távvezérelhető, napelemes, akkumulátoros, elektromos parkolásgátló 127 000 ft db: Normál zárbetétek (mindkét oldalon kulcsos) gombos zárbetétek. Műhelyfelszerelés → parkolásgátló kategóriába tartozó termékek listája a mesterszerszam.hu weboldalon. Nagyméretű parkolóőr privát parkoló megvédése érdekében a legjobb megoldás. A parkolásgátlók között megtalálható az általában közterületen, garázsbejáróknál telepített parkolásgátló és terelő oszlop (poller), vagy a kulccsal illetve lakattal zárható, privát parkolók lezárására készített, magánterületen telepített parkolásgátló szerkezetek. Parkolásgátló és forgalomterelő oszlopok, amelyek lánccal összekötve teljes lezárást tudnak biztosítani a célterületre A legmasszívabb termék a piacon! Parkolásgátló oszlop az autós kiegészítők kategóriában a tiptopotthon webáruházban. Privát parkoló megvédése érdekében a legjobb megoldás. A masszív talplemezen több furatot használhat a rögzítéshez! Vastagfalú csőből készül, masszív talplemezzel!

A fizikai sérülések elkerülése érdekében parkoláskor ügyeljünk arra, hogy a gépkocsi kerekeivel ne hajtsuk rá! Kulccsal zárható három pontos masszív, fémből készült parkolásgátló oszlop, fényvisszaverő matricával és 3 db kulccsal. Parkolóőr távirányítós, távvezérelhető, napelemes, akkumulátoros, elektromos parkolásgátló 127 000 ft db: Nagyméretű parkolóőr privát parkoló megvédése érdekében a legjobb megoldás. Kulcs rendelés kódkártya alapján zárbetétekhez.

Parkolásgátló oszlop - Barkács - TrendOtthon Webáruház
Parkolásgátló oszlop - Barkács - TrendOtthon Webáruház from trendotthon.cdn.shoprenter.hu
Parkolásgátló keret cserélhető cilinderzárral, 2 db kulccsal és fényvisszavető fóliával. Nagyméretű parkolóőr privát parkoló megvédése érdekében a legjobb megoldás. Parkolóőr acél parkolást gátló parkolóhely védő akadály, kulccsal zárható sárga. A mindennapi forgalombonyolító helyeken találkozhat megoldásainkkal, legyen szó sportrendezvényekről, autópálya építésről, vagy lakóhelyeken történő útburkolati jelek felfestéséről. Parkolóőr távirányítós, távvezérelhető, napelemes, akkumulátoros, elektromos parkolásgátló 127 000 ft db: Parkolást megakadályozza felnyitva, lecsukva ön kényelmeset keresztülhajthat felette. Parkolóőr távirányítós, extra széles, távvezérelhető, napelemes, akkumulátoros, elektromos parkolásgátló. Kulcs rendelés kódkártya alapján zárbetétekhez.

Parkolásgátló, amely távirányítóval egyszerűen működtethető, így önnek nem foglalják el a parkolóhelyét!

Parkolásgátló, lakattal | extreme digital. A termék foglalása sms értesítés, ha átvehető. Nagyméretű parkolóőr privát parkoló megvédése érdekében a legjobb megoldás. Parkolásgátló és forgalomterelő oszlopok, amelyek lánccal összekötve teljes lezárást tudnak biztosítani a célterületre Parkolóőr távirányítós, extra széles, távvezérelhető, napelemes, akkumulátoros, elektromos parkolásgátló. Parkolásgátló keret cserélhető cilinderzárral, 2 db kulccsal és fényvisszavető fóliával. Sárga színű, hogy éjszaka is jól látható. Fényvisszaverő matrica (1 db) raktáron. A mindennapi forgalombonyolító helyeken találkozhat megoldásainkkal, legyen szó sportrendezvényekről, autópálya építésről, vagy lakóhelyeken történő útburkolati jelek felfestéséről. A működtetéshez szükséges 4 db r20 elem nem tartozéka szettnek! Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) az azonnal átvehető termékek előkészítési. A parkolásgátló használatával megóvhatjuk a parkolókelyet az illetéktelen sofőröktől. Normál zárbetétek (mindkét oldalon kulcsos) gombos zárbetétek.

Raktárunkban a megrendelt termékek átvétele a koronavírus járvány miatt korlátozottan működik parkolás. Teleszkópos parkolóőr lakattal zárható parkolásgátló lakat.

Posting Komentar

0 Komentar